OEM prozirni gel za izbjeljivanje zuba, sredstvo za izbjeljivanje zuba, izbjeljivanje zuba

u roku od samo tjedan dana moći ćete pobijeliti zube do 4 nijanse bjelije. Pogodnost: možete putovati s vama, tako da možete lako izbjeljivati u pokretu kako biste osigurali da tretmani za izbjeljivanje ne propuste. Najefikasnije: boja za izbjeljivanje je najefikasnija metoda izbjeljivanja zubi jer započinje proces izbjeljivanja
Chat Sada

Detalji o proizvodu

OEM prozirni gel za izbjeljivanje zuba, sredstvo za izbjeljivanje zuba, olovka za izbjeljivanje zuba


[Specifikacija proizvoda] 2ml olovka za izbjeljivanje zuba


[Primjenjiva populacija]


1. Pogodan je za žute i crne zube uzrokovane različitim egzogenim mutnim bojama poput mrlja od dima, mrlja od čaja, kafe, kola, crvenog vina, obojene hrane, loših životnih navika itd.


2. Kod teške zubne fluoroze i teških zuba tetraciklina upotreba ovog proizvoda ima određenog poboljšanja, ali učinak je ograničen.


[Način upotrebe]


1. Koristite četkicu za zube ili konac za čišćenje da biste najprije očistili zube.


2. Stražnji dio rotacijske olovke za izbjeljivanje utisnuo je gel za izbjeljivanje na četkicu za kosu na glavi. Gel za izbjeljivanje ravnomjerno je premazan na površini gornjih i donjih zuba, a debljina je oko 1 mm (općenito područje izbjeljivanja je 8-10 zuba na gornjim i donjim zubima). Svaki tretman traje 20 minuta i traje nedelju dana.


[Skladištenje proizvoda]


Olovke za izbjeljivanje moraju biti u hladnjaku za skladištenje. Rok trajanja je 1 godina bez hlađenja. Mogu se čuvati 2 godine. Molimo vas da ih ne držite na visokim temperaturama duže vrijeme.


[Napomene]


Gel za izbjeljivanje postavlja se na mjesta gdje djeca nisu u mogućnosti kontaktirati.


Ne koristiti tokom trudnoće ili dojenja.Hot Tags: oem prozirni gel za izbjeljivanje zuba, sredstvo za izbjeljivanje zuba, izbjeljivanje zuba, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like