CE sterilna štrcaljka za jednokratnu upotrebu

[Strukturni sastav i performanse] Ovaj proizvod sastoji se od šipke jezgre, klipa, jakne i injekcijske igle. Sterilizira se etilen oksidom, sterilna je i ne sadrži pirogen. Sirovine su: vanjski poklopac, jezgra jezgre i sjedalo igle izrađeni su od medicinskog polipropilena, materijal ovojnice je medicinski polietilen, materijal klipa je izoprenska sintetička guma, materijal cijevne igle je medicinski nehrđajući čelik, ljepljivi materijal je epoksidna smola, a mazivo Materijal je dimetil siloksan.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

1. Ovaj proizvod je steriliziran etilen oksidom, sterilni je i ne sadrži pirogen.

2. Ovaj proizvod je samo za jednokratnu upotrebu i uništava se nakon upotrebe.

3. Zabranjeno je koristiti mali paket ako je oštećen, zaštitni poklopac padne ili je unutra strano tijelo.

4. Proizvod je aseptičan i vrijedi tri godine, a zabranjeno je koristiti nakon isteka roka valjanosti.

5. Upotreba proizvoda mora biti u skladu sa zahtjevima relevantnih operativnih specifikacija i relevantnih zakona i propisa medicinskog odjeljenja, a ograničena je na obučene ljekare ili medicinske sestre. Tokom upotrebe, ako operater ili korisnik ima abnormalno stanje, treba na vrijeme postupati u skladu sa medicinskim propisima.

6. Ako tokom upotrebe nađete moguća pitanja o kvalitetu, odmah ga prestanite koristiti i odmah obavijestite našu kompaniju.

7. Nakon upotrebe, ovaj proizvod treba zbrinuti u skladu sa zahtevima za odlaganje smeća iz lokalnih medicinskih propisa.

8. Izbjegavajte povrede iglom i unakrsne infekcije tokom odlaganja.

Hot Tags: ce sterilna štrcaljka za jednokratnu upotrebu, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like