Sterilna hipodermična špricica za jedankratnu mjeru

[Strukturni sastav i izvedba] Ovaj proizvod se sačinjava od jezgre štapa, klipa, jakne, i iglice za injekciju. Sterilizira se etilenim oksidom i sterilan je i bez pirogena. Sirovine su: izlazni omotač, jezgra i iglasto sjedište su od medicinskog polipropilena, materijal korice je medicinski polietilenin, materijal klipa je izoprena sintetička guma, materijal iglice je medicinski nehranjivi čelik, ljepljivi materijal je epoksidna smola, a mazivo Materijal je dimetil siloksana.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

disposable syringe 1.Ovaj proizvod je steriliziran etilenim oksidom, proizvod je sterilan i bez pirogena.

2. Ovaj proizvod je samo za jedno vrijeme i uništava se nakon upotrebe.

3. Zabranjeno je koristiti mali paket ako je oštećen, zaštitni omot otpada, ili unutra postoji strano tijelo.

4. Proizvod je aseptičan i vrijedi tri godine, a zabranjeno je koristiti nakon isteka roka valjanosti.

5. Upotreba proizvoda mora biti u suodu sa zahtjevima relevantnih operativnih specifikacija i relevantnih zakona i propisa medicinskog odjela, te je ograničena na obučene liječnike ili medicinske sestre. U kursu upotrebe, ako operater ili korisnik ima abnormalno stanje, njima bi se trebalo baviti na vrijeme prema medicinskim propisima.

6. Ukoliko pronađete moguća kvalitetna pitanja tokom upotrebe, molimo vas da odmah prestanete da ga koristite i odmah obavestite našu kompaniju. 7. Nakon upotrebe, ovaj proizvod treba odlagati prema zahtjevima za odlaganje smeća u lokalnim medicinskim propisima. 8. Izbjegavajte ozljede štapa iglice i unakrsnu infekciju tijekom odlaganja.syringe_20191129170533

Kontakt informacije:

photobank (2)

Hot Tags: sterilna hipodermična špricica, proizvođač, fabrika, prilagođena, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like