Sterilni špric za jednu upotrebu.

[Strukturalni sastav i performans] Ovaj proizvod je sastavljen od jezgra, Piston, jakna i igla za ubrizgavanje. Sterilizirao je etilen oksid i sterilni je i pyrogen-Free. Sirovi materijali su: spoljna krinka, osnovni štap i igla su napravljeni od medicinskog stepena polipropillene, materijal za Futrola je medicinski polietilen, a Piston je sintetička guma, a igla za iglu je medicinski neradni čelik, a dodatak je epoksi-smola, i lubrikant materijal je dimethyl siloxane.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

1. ovaj proizvod je sterilizirao etilen oksid, proizvod je sterilno i pyrogen-Free.

2. ovaj proizvod je samo za jednu upotrebu i uništen je nakon upotrebe.

tri. zabranjeno je koristiti mali paket ako je oštećen, zaštita od zaštite opada, ili je strano tijelo unutra.

4. proizvod je aseptican i važeći tri godine, i zabranjeno je koristiti nakon isteka roka trajanja.

5. upotreba proizvoda mora biti u skladu s zahtjevima relevantnih specifikacijama i relevantnih zakona i propisa medicinskog odjela, te je ograničen na obučene doktore ili medicinske sestre. Na osnovu upotrebe, ako operater ili korisnik imaju nenormalno stanje, trebalo bi da se na vreme riješe po medicinskim propisima.

6. ako pronađete moguća kvalitetna pitanja tokom upotrebe, molim vas prestanite ga koristiti odmah i obavijestite našu kompaniju brzo. 7. nakon upotrebe, ovaj proizvod bi se trebao riješiti u skladu s zahtjevima za odlaganje smeća u lokalnim medicinskim propisima. u 8. izbegavajte povrede igle i unakrsu infekciju tokom bacanja.

Hot Tags: Sterilni špric za upotrebu, proizvođača, fabrike, prilagođeni, besplatan uzorak.

Upit

You Might Also Like