2020 špric za jednokratnu upotrebu

[Strukturne izvedbe] Proizvod se sastoji od jakne, jezgre za klip, klipa i igle za točenje (opcionalno, sastoji se od omotača, cijevi igle i sjedišta igle). Jakna, jezgra štapa i sjedalo i čahura igle za točenje u skladu su sa standardom YY / T0242 Izrađen je od specifičnih polipropilenskih materijala, klip je od prirodne gume koji zadovoljava YY / T0243 standard, i injekcijska igla izrađena je od austenitne iglene cijevi od nehrđajućeg čelika koja zadovoljava standard GB18457. Proizvod treba biti sterilan i bez pirogena. Preostala količina etilen oksida je ≤10ug / g. Primjenjiva odjeljenja: Za kliničku ekstrakciju tečnosti ili pripremu tečnog lijeka
Chat Sada

Detalji o proizvodu

1. Proizvod je za jednokratnu upotrebu i uništava se nakon upotrebe; koristi se odmah nakon otvaranja paketa i uništava nakon upotrebe.

2. Nakon što je ambalaža oštećena ili curi, ne smije se koristiti; proizvod treba koristiti u roku važenja.

3. Prije upotrebe, pročitajte priručnik s uputama; strogo je zabranjeno ubrizgavanje ljudi.

4. Spreman je za upotrebu, ne treba ga čuvati i uništiti nakon upotrebe; za vrijeme rada zabranjeno je dirati tekući lijek ili iglu za raspršivanje rukama ili nesteriliziranim predmetima.

5. Proizvod nije prikladan za ekstrakciju ili distribuciju tečnih lijekova otpornih na svjetlost, a zabranjeni su oni koji su alergični na polipropilen i materijale od prirodne gume.

6. Kada koristite igle za bočne rupe, razrjeđivač treba ispiriti više puta kako bi se osiguralo da se sav tekući lijek koristi pacijentima. Prilikom pripreme mikro-lijekova preporučuje se korištenje konjskih igala.

7. Predlaže se da je proizvod pogodan za lijekove koji nisu zaštićeni od svjetlosti.


Hot Tags: 2020 špric za jednokratnu upotrebu, proizvođač, fabrika, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like