Profesionalni liječnik koristeći masku lica

Medicinske hirurške maske se obično koriste u operacionim sobama i drugim sredinama gde postoji rizik od telesne tečnosti i prskaonica krvi. Mogu da blokiraju krv i telesne tečnosti od prolasku kroz masku da kontaminiraju nosiće. U isto vrijeme, efikasnost u filtriranje bakterija je preko 95%, ali efikasnost filtriranje čestica je ograničena. , I uglavnom Pravougaoni dizajn, adhezija na licu nije čvrsta kao medicinske zaštitne maske.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Trenutno, medicinske maske moje zemlje su uglavnom podijeljene na tri vrste: medicinske zaštitne maske sa najvišim nivoom zaštite, medicinske kirurške maske se obično koriste u invazivnim operacionim sredinama poput operacionih soba, te na običnim medicinskim maskama na običnom nivou.
1. medicinska zaštitna maska ima dobro uklapanju u lice nosioče, može filtrirati čestice u zraku, blokirati olluđe poput kapljica, krvi, telesnih tečnosti, sekreta, itd., i može filtrirati neuljene čestice za preko 95%. Lična zaštitna oprema obično se bavi sa vazdušnim bolestima.

医用口罩4

2. medicinske kirurške maske se obično koriste u operacionim sobama i drugim sredinama gdje postoji rizik od telesne tečnosti i prskaonica krvi. Mogu da blokiraju krv i telesne tečnosti od prolasku kroz masku da kontaminiraju nosiće. U isto vrijeme, efikasnost u filtriranje bakterija je preko 95%, ali efikasnost filtriranje čestica je ograničena. , I uglavnom Pravougaoni dizajn, adhezija na licu nije čvrsta kao medicinske zaštitne maske.

外科口罩新包装

微信图片_20200619163356u običnim medicinskim maskama ima mnogo imena. Medicinske maske bez zaštite ili kirurških riječi na imenima su obične medicinske maske. Ova klasa maski ne zahtijeva blokiranje efekta na krv i zahtjeve za adheziju, tako da se koristi samo za opštu medicinsku sredinu. Uobičajene obične medicinske maske su uglavnom udice, izgled je sličan hirurškim maskama za uši.

微信图片_20200524081901

口罩4


Iz grupe "Shandong Zhushi farmaceutska grupa"

Osnovan u 2003, Shandong Zhushi farmaceutska grupa uglavnom proizvodi pastes, medicinske konzume, medicinske maske, odjeću izolacije, zaštitnu odjeću i izvozi ih u zemlje širom svijeta. Dileri iz celog sveta su dobrodošli da se konsultuju.

公司照片


Profesionalno obezbjeđuju zdravstvene proizvode: temperatura prednjeg mjerenja, odjeća izolacije, zaštitna odjeća, razne zaštitne maske, rastopljena tkanina, sličice, naljepnice, šprice, injekcije i drugi anti-epidemioni proizvodi.

微信截图_20200610150717

Zhangshuang

E-mail:zhangshuang616@gmail.com

Whets aplikacija: 0086 13793011302

WeChat: + 8613793011302

Tel: + 86 137 9301 1302

付款交货

Hot Tags: profesionalni doktor koristi masku lica, proizvođača, fabriku, prilagođeni, besplatan uzorak.

Upit

You Might Also Like