Ožiljak traka - gdje su ožiljci

Svojstva: Medicinski ljepilo&materijal za šivenje, Tip: Medicinsko ljepilo, regeneracija Mjesto podrijetla: Shandong, Kina (kopno) Robna marka: ZS Scar naljepnica Broj modela: OEM Scar naljepnica Klasifikacija instrumenta: Klasa II, Klasa II Naziv proizvoda: silikonski flaster Funkcija: Popraviti ožiljak MOQ: 10000pcs Certifikat: ISO13485 / CE / FDA Naziv: Ukloniti ožiljak materijal Materijal: silikon
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ožiljak - Čarobna stvar koja uklanja ožiljke-1.jpg_20191122105756.png10.jpg14.jpg

Ožiljakpatch je vrsta providnog, mekog, elastičnog i samoljepljivog prekrivača od listova. Sastoji se uglavnom od medicinskog silikona i efikasan je u sprečavanju nastanka novih ožiljaka i smanjenju pojave postojećih ožiljaka. List se može obrezivati ​​po potrebi. Lako se nanosi na sva područja kože, uključujući izložena ili teško obradiva područja poput lica, ušiju, krakova, ruku, ruku i zglobova.

Ime proizvoda

Jastučić za ožiljke

Plaćanje

TT / LC / zapadni savez

Veličina

15 * 3cm / kom ili prilagođeno

Uzorak

Besplatni uzorci

Usluge

OEM& ODM

Sertifikat

ISO, CE, FDA itd

Za ljude

Svi ljudi, posebno žene nakon carskog reza.silicone scarsilicone scarsilicone scar
silicone scar

Shandong Zhushi Pharmaceutical Group Co, Ltdosnovano je 2003. godine. To je sveobuhvatna sveobuhvatna grupa poduzeća koja objedinjuje proizvodnju i prodaju medicinskih flastera i uređaja. Registrirani kapital je 150 milijuna RMB, a podružnice se uglavnom raspodjeljuju u okrugu Tianjin, Jinan, Rizhao i shanxian. U Grupi ima više od 2.000 zaposlenih, uključujući 52 R& D tehničara (dr. Master, master&# 39) i prostire se na površini od 43 000 kvadratnih metara. Godišnji kapacitet proizvodnje do 80 miliona komada medicinskih flastera.

silicone

1:Ne može se postavljati rane koje još nisu zacijelile.

2:4 sata dnevno prva 2 dana, 8 sati dnevno sljedeća 2 dana, nakon čega dodajte 2 sata dnevno do postizanja12sati dnevno;

3:Tokom postupka upotrebe, ne uklanjajte mrlju ožiljaka po volji i pokušajte zadržati vrijeme dnevne upotrebe ne manje od 12 sati

4:Okupajte se ili provjerite oporavak, najbolje je imati samo jedanput dnevno

5:Svakizakrpamože se koristiti 15-20 dana,akompletan tretman sastoji se od 2 mjeseca, a kako bi se osigurala efikasnost preporučuje se kupovina najmanje4zakrpe;

6:Ako trebate pričvrstiti flastere na zglobove ili druge pokretne položaje, možete ih koristiti zavoje ili medicinsku vrpcu da ostanu na mjestu.

Kako koristiti:

Ne može se postavljati rane koje još nisu zacijelile.

1.Odvojite paket i izvadite flaster.

2.Odrežite silikonsku traku odgovarajuće veličine prema veličini ožiljaka i nanesite je na ožiljak. Ako je ožiljak prevelik, možete koristiti istovremeno nekoliko komada silikonske trake, sve dok su rubovi traka uredni.

3.Koristite neutralni sapun ili sredstvo za čišćenje lica kako biste očistili kožu oko ožiljaka, ali čišćenje etilnim alkoholom je zabranjeno. Kad se očišćena koža osuši zrakom, uklonite zaštitni film na poleđini flastera i pričvrstite ljepljivu stranu flastera na ožiljak.

4.Da bi se koža postepeno naviknula na upotrebu ove silikonske trake, na početku je pričvrstite za 4-8 sati dnevno, a zatim je postepeno povećavajte na ne manje od 12 sati svakodnevno. Ako adhezija dramatično opadne, molim vas promijenite s novom silikonskom trakom.

5.Tokom postupka upotrebe, ne uklanjajte mrlju ožiljaka po volji i pokušajte zadržati vrijeme dnevne upotrebe ne manje od 12 sati,Okupajte se ili provjerite oporavak, najbolje je imati samo jedanput dnevno.

6.Svakizakrpamože se koristiti 15-20 dana,akompletan tretman sastoji se od 2 mjeseca, a kako bi se osigurala efikasnost preporučuje se kupovina najmanje4zakrpe,Za ozbiljne ožiljke potrebna je kontinuirana upotreba 3-6 meseci.

7.Ova traka je za višekratnu upotrebu. Ako je prljav, možete ga očistiti neutralnom tekućinom za pranje i ostaviti da se osuši zračenjem prije ponovne upotrebe. , preporučuje se mijenjati trakom svaka 2 tjedna.

Hot Tags: ožiljak - gdje su ožiljci, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti