Silikonski ožiljak ožiljaka

Znamo kako mogu biti tvrdoglavi i neugodno podignuti i obojeni ožiljci; ožiljke od akni, opekotina, operacije, operacije nakon operacije (povećanje grudi, popuštanje trbuha) i ožiljci presjeka. Želimo da se osjećate i izgledate najbolje, zbog čega smo kreirali FDA ODOBRENO, rješenje za liječenje ožiljaka koji je jednostavan i efikasan način da umanjite izgled bilo kojeg ožiljaka! Sa samo četiri jednostavna silikonska ožiljaka izgled vašeg ožiljaka može se smanjiti, zato ih ljubite zbog toga!
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kako koristiti:


Područje za pranje i sušenje ožiljaka. NEMOJTE koristiti sapun koji sadrži vlaživače, losione ili ulja. Preporučuje se obični sapun.

Izvadite ScarFade list iz paketa i ogulite oblogu sa ljepljive strane lista.

Držite list na mestu najmanje 12 sati dnevno.

Odstranite list nakon upotrebe i nanesite novi za sledeći tretman.Sastojci:


Silikonska tehnologija


Ključne prednosti:


Ispravlja, smanjuje se i suočava sa novim i starim ožiljcima

Minimizira stvaranje novih ožiljaka i keloida


Hot Tags: silikonski ožiljak, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak
Ne može se postaviti na rane koje još nisu zacelile. 4 sata dnevno prva 2 dana, 8 sati dnevno sljedeća 2 dana, nakon čega dodajte 2 sata dnevno do postizanja 24 sata dnevno; Potpuni tretman sastoji se od 2 mjeseca, a kako bi se osigurala efikasnost preporučuje se kupovina najmanje 4 flastera; Ako trebate pričvrstiti flastere na zglobove ili druge pokretne položaje, možete ih koristiti zavoje ili medicinsku vrpcu da ostanu na mjestu. Veličina: 15cm * 3cm

Upit

You Might Also Like