FDA CE Factory Distributor Silikonski Scar Patch

FDA CE Factory Distributor Silikonski Scar Patch

Svojstva: Rehabilitacijska terapija Pribor Mjesto podrijetla: Shandong, Kina (kopno) Brand Name: OEM, kozmetika Broj modela: 15 * 3cm; 8 * 3cm; 12 * 8cm; 15 * 12cm; 20 * 3cm Tip: silikonski gel Branded: Silikon Jastučići: obnavljam njegu kože: popravak regeneracije: MSDS kozmetika: test proizvodi za njegu kože: ožiljak silikon: kozmetički proizvodi Silikonski flaster: ljepota
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Metod upotrebe:


1. Oprati mjesto ožiljka prije upotrebe;

2. Povucite poklopac papira iza kutije;

3. Pazite da izvadite zadnju stranu papira i zalijepite ljepljivu stranu na čist ožiljak. Kada spavate ili vežbate, možete koristiti tanku elastičnu pređu ili traku da to popravite.

4. Svaki komad se može neprekidno koristiti za nanošenje ožiljaka, koji se nakon prljanja može očistiti toplom vodom i može se koristiti nakon sušenja ili sušenja.


Vreme korišćenja:

1. Naljepnice za ožiljke treba koristiti najmanje 12 sati dnevno, po mogućnosti 24 sata, u trajanju od 2 do 4 mjeseca.

2. Kako bi se izbjegla alergija na kožu, postupno se može primijeniti kako bi se koža postepeno prilagodila.

3. Svaki komad se može koristiti 14 do 28 dana. Kada je ožiljak teško očistiti ili zalijepiti, potrebno je zamijeniti novu naljepnicu ožiljaka.

Savet: primenjujte 4 sata dnevno prva dva dana, a zatim primenite 8 sati dnevno tokom dva dana, a zatim povećajte za 2 sata dnevno do 24 sata dnevno.


Kontraindikacije:

Imate alergiju kože na klasu silikonske gume, rana nije zacijeljena, zabranite upotrebu!

Mjere opreza:

Ovaj proizvod se mora koristiti nakon što se rana odvoji i rana zaraste.

Važna pitanja:

1. Potrebno ga je koristiti nakon što je rana potpuno zacijelila. Na primjer, rana se obično koristi 1 - 2 tjedna nakon uklanjanja rane.

2. Ne treba ga koristiti za rane koje još nisu u potpunosti izliječene ili su zaražene i gdje postoji oštećenje ili akne.

3. Nemojte koristiti mast ili druge preparate istovremeno.

4. Ako je pričvršćen na nečistu kožu ili je suviše zategnut, može izazvati osip. U ovom trenutku, trebalo bi da se skrati vreme zadržavanja i lepljenja na kožu, crveni osip se zadržava i treba ga zaustaviti i konsultovati lekara


Feature:


1. Spriječiti efekat ožiljaka od proliferacije;

2. Omekšajte i ugladite ožiljke efikasno;

3. Oslobodite pruritus i bol brzo;

4. Hidratantna i prozračna;

5. Za višekratnu upotrebu i pranje

6. Udobna, ultra-tanka tkanina

7. Siguran i efikasan

8. Bez lateksa i droge


Struktura:


Silikonski upaljač je vrsta biomimetike koja je napravljena od organosilikona sa biološkom aktivnošću pod TTS tehnologijom. Pomoću tehnologije molekularnog multipleksiranja, flaster multipleksira heterogene molekule kolagena sa netiranim organskim silicijumom, u kombinaciji sa faktorom za popravak kolagena, da bi se dobila troslojna struktura slična dermisu, epidermi i stratum corneum kože, kako bi se usporilo hiperplazija kolagenih vlakana i hidratacija i raspadanje nepravilnih kolagenskih vlakana. Kroz trilogiju omekšavanja, obnavljanja i regeneracije može se probuditi sjećanje na kožu kako bi se u potpunosti popravila razna tkiva ožiljaka.


Kako ukloniti ožiljak:


On direktno deluje na površinu ožiljaka. Kao polupropusna membrana, može djelomično ograničiti vodopropusnost na površini ožiljaka i promicati nakupljanje vlage pod ožiljkom epidermike, što rezultira hidratacijom. Istraživanja su pokazala da korišćenjem flastera od silika gela može značajno da se smanji broj pozitivnih ćelija faktora rasta fibroblasta1 (TGF 1), što ukazuje na to da flaster silika gel deluje na ožiljke, moguće podešavanjem odnosa između ćelijskih faktora i fibroblasta. Eksperimenti pokazuju da silikonsko ulje koje se polako oslobađa iz membrane silika gela može inhibirati jačanje fibroblasta unutar ožiljnog tkiva, čime se inhibira stvaranje hipertrofičnih ožiljaka.

Kroz trilogiju omekšavanja, obnavljanja i regeneracije može se probuditi sjećanje na kožu kako bi se u potpunosti popravila razna tkiva ožiljaka.


Aplikacija:


Adjuvantno liječenje i prevencija ožiljaka;

Prevencija i liječenje postplodnih hiperplastičnih ožiljaka i keloida;

Prevencija i liječenje postoperativnih rezova ili traumatskih ožiljaka;

Prevencija i lečenje ožiljaka nastalih carskim rezom.

Koristi se u plastičnim hirurzima i centrima za opekotine, bolnicamaHot Tags: FDA CE tvornica distributer silikonski ožiljak krpa, proizvođač, tvornica, prilagođeno, besplatni uzorak
Svojstva: Rehabilitacijska terapija Pribor Mjesto podrijetla: Shandong, Kina (kopno) Brand Name: OEM, kozmetika Broj modela: 15 * 3cm; 8 * 3cm; 12 * 8cm; 15 * 12cm; 20 * 3cm; OEM je dobrodošao! Tip: silikonski gel Branded: Silikonski jastučić Brendirani proizvodi: obnoviti njegu kože: regeneracija popravak: MSDS kozmetika: test proizvodi za njegu kože: ožiljak silikon: kozmetički proizvodi proizvodi za njegu kože: ožiljak silikon: kozmetički proizvodi Silikonski flaster: Ljepota

Upit

You Might Also Like