Razlika između para povez i modificirani povez direktno kroz topli štap

- Dec 01, 2017-

Uz prisustvo pare krpa na tržištu, tu je komad tople mrlje, izgled očiju sa isto kao parna naočale, i čak i neki "pare", ali sa parna krpa je još uvijek vrlo različita , treba obratiti pozornost na razliku.

Obraditi formulu: General para očiju je strogo u skladu s vrlo površno, u sirovina doziranju dizajn određuje koliko željeza u prahu, tonera, vode i drugih tvari u interni materijali, iznos je točne fiksne. i neposredno uz termalne paste poboljšana patch, njegova formula je uglavnom formulu termalne paste, ako je "parna" povez za oči, to je u originalne formule na temelju izravne dodatkom određenu količinu vode, sam dizajn je nerazuman.

Čistoća sirovine: čistoća unutarnji materijal parna oka je obično iznad čista Kemija, takva ogrjevna vrijednost, vrijeme grijanja, grijanje stabilnost i tako dalje su zasigurno i termo lijepljenje poboljšanje unutarnje materijal koji se koristi u oku Nije općenito na ovaj zahtjev, će rezultat nedovoljne topline, kratko vrijeme, niz problema kao što su groznica stabilnosti, u isto vrijeme, pare i pare temperatura grijanje se ne može kontrolirati.

Sigurnost: Parna naočale koje su gore navedene, svoje pare, parna temperatura, vrijeme grijanja, i sl. su stroge zahtjeve. Za opće Toplinska krpa za poboljšanje povez, ovo ne može biti zajamčena, tako da mogućnost parna temperatura je bila previsoka ili iznenada visoka fenomen, zbog osjetljivosti oka, lako uzrokovati opekline. Osim toga, zbog termalne paste poboljšana patch debljine i područje su veći, postoji također opasnost od unutarnje materijala Propuštanje se može.