Kvalitetna kirurška maska za kirurško lice EN14683:2019 Tip IIR

Kirurška maska za lice za kiruršku lek, EN14683:2019 Tip IIR, dobro se prodaje na evropskom tržištu i može efikasno spriječiti COVID-19. Naširoko se koristi u bolnici & zdravstvu, Medical Consumable es & parmacy, beauty Salon on, food processing industrial Protective, daily use, itd.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

36_ -

Prema standardima i važnim tehničkim zahtjevima različitih medicinskih maski, medicinske zaštitne maske su primjenjive na zaštitu medicinskog osoblja i srodnog osoblja od dišnih respiratornih zaraznih bolesti sa visokim nivoom zaštite.

Medicinske kirurške maske su pogodan za osnovnu zaštitu medicinskog osoblja ili srodnog osoblja, kao i zaštitu od širenja krvi, tjelesnih tekućina i prskanja tokom invazivnih postupaka;

Zaštitni učinak običnih medicinskih maski na patogene mikroorganizme nije točan, pa se mogu koristiti za jedno vrijeme zdravstvene zaštite u običnim okruženjima, ili za blokiranje ili zaštitu čestica osim patogenih mikroorganizama, kao što je pelud.

3


Način upotrebe:


Pokrijte usta i nos maskom i čvrsto ga pričvrstite da bi se umanjio jaz između lica i maske;


· Izbjegavajte dodirivanje maske pri upotrebi - oprati ruke sapunom i vodom ili sanitatorom za ruke na bazi alkohola nakon dodira maske, npr. za uklanjanje ili čišćenje maske;


· Zamijenite masku novom čistom i suhom nakon što postane vlažna ili vlažna;


· Ne maskiraj maske za višekratnu nule. Jednokratne maske treba odbaciti nakon svake upotrebe i odbaciti odmah nakon uklanjanja.


· Dok postoje alternative standardnim medicinskim maskama (kao što su pamučne maske, trake za glavu, papir za maske, i trake tkanine koje pokrivaju nos i usta), postoji nedostatak informacija o efikasnosti takvih materijala.


· Ako se koriste takvi alternativni štitovi, treba ih koristiti samo jednom, ili ako se koriste pamučne maske, treba ih temeljito očistiti nakon svake upotrebe (dakle na sobi temperaturi sa deterdžentom za domaćinstvo).

Treba ga ukloniti odmah nakon dojenja pacijenta.

Oprati ruke odmah nakon uklanjanja maske.

_20200902161238


Ako vam je potrebna za kiruršku masku za lice en14683:2019 Tip IIR

please add Whatsapp: +8615550769893

email: andyzhang@cnzhushigroup.com
Hot Tags: kvalitetan za kiruršku masku za lice en14683:2019 tip iir, proizvođač, fabrika, prilagođeno, besplatan uzorak

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti