OEM kirurška maska za kirurško lice

Visokokvalitetne kirurške maske za raspolaganje, EN14683:2019 Tip IIR, dobro se prodaju na evropskom tržištu i mogu efikasno spriječiti COVID-19. Naširoko se koristi u bolnici & zdravstvu, Medical Consumable es & parmacy, beauty Salon on, food processing industrial Protective, daily use, itd.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

OPIS PROIZVODA

Prema standardima i važnim tehničkim zahtjevima različitih medicinskih maski, medicinske zaštitne maske su primjenjive na zaštitu medicinskog osoblja i srodnog osoblja od dišnih respiratornih zaraznih bolesti sa visokim nivoom zaštite.

Medicinske kirurške maske su pogodan za osnovnu zaštitu medicinskog osoblja ili srodnog osoblja, kao i zaštitu od širenja krvi, tjelesnih tekućina i prskanja tokom invazivnih postupaka;

Zaštitni učinak običnih medicinskih maski na patogene mikroorganizme nije točan, pa se mogu koristiti za jedno vrijeme zdravstvene zaštite u običnim okruženjima, ili za blokiranje ili zaštitu čestica osim patogenih mikroorganizama, kao što je pelud.

 _20201108192632


Način upotrebe:

Pokrijte usta i nos maskom i čvrsto ga pričvrstite da bi se umanjio jaz između lica i maske;

· Izbjegavajte dodirivanje maske pri upotrebi - oprati ruke sapunom i vodom ili sanitatorom za ruke na bazi alkohola nakon dodira maske, npr. za uklanjanje ili čišćenje maske;

· Zamijenite masku novom čistom i suhom nakon što postane vlažna ili vlažna;

· Ne maskiraj maske za višekratnu nule. Jednokratne maske treba odbaciti nakon svake upotrebe i odbaciti odmah nakon uklanjanja.

· Dok postoje alternative standardnim medicinskim maskama (kao što su pamučne maske, trake za glavu, papir za maske, i trake tkanine koje pokrivaju nos i usta), postoji nedostatak informacija o efikasnosti takvih materijala.

· Ako se koriste takvi alternativni štitovi, treba ih koristiti samo jednom, ili ako se koriste pamučne maske, treba ih temeljito očistiti nakon svake upotrebe (dakle na sobi temperaturi sa deterdžentom za domaćinstvo).

Treba ga ukloniti odmah nakon dojenja pacijenta.

Oprati ruke odmah nakon uklanjanja maske.

1

Ako imate pitanja, molim vas pošaljite donju informaciju za istragu, dobrodošli da se raspitujete.


Email adresa: andyzhang@cnzhushigroup.com

WhatsApp:+86155550769893

WeChat: zss941323093Hot Tags: oem kirurška maska za kirurško lice, proizvođač, fabrika, prilagođeno, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like