Nova maska ​​KN95

Nova maska ​​KN95

Učinkovitost filtriranja maski KN95 dostiže 95%. Neki istraživači proveli su relevantne studije o zaštitnoj učinkovitosti i vremenu nošenja N95 medicinskih zaštitnih maski. Rezultati su pokazali da je učinkovitost filtracije ostala iznad 95%, a respiratorna se rezistencija nije puno promijenila nakon 2 dana nošenja respiratorja KN95. Učinkovitost filtra smanjena je na 94,7% nakon 3 dana nošenja. Ako se pravilno nosi, KN95 sposobnost filtriranja je bolja od obične i medicinske maske.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Učinkovitost filtriranja maski KN95 dostiže 95%.

Neki istraživači proveli su relevantne studije o zaštitnoj učinkovitosti i vremenu nošenja N95 medicinskih zaštitnih maski. Rezultati su pokazali da je učinkovitost filtracije ostala iznad 95%, a respiratorna se rezistencija nije puno promijenila nakon 2 dana nošenja respiratorja KN95. Učinkovitost filtra smanjena je na 94,7% nakon 3 dana nošenja.

Ako se pravilno troši, sposobnost filtriranja KN95&# 39 je bolja od mogućnosti običnih i medicinskih maski.

微信图片_20200521141619


Farmaceutska grupacija Shandong zhu radi na globalnom zdravlju, a troškove prevencije epidemije učinkovito kontroliraju širenje proizvodnih razmjera i tehničko unapređenje.

Sada se cijena snižava, a ako su vam potrebni bilo kakvi proizvodi za prevenciju epidemije, pružit ćemo vam najbolju uslugu i najpovoljniju cijenu.

Proizvodi za prevenciju (visokotemperaturni pištolj, zaštitna odjeća, izolacijska odjeća, civilna maska, medicinska maska) i medicinska maska,&"sigurnosna maska ​​GG", krpa za raspršivanje se također može isporučiti u velikim količinama.

Ako ste uznemireni, odgovorite na e-poštu i Whatsapp. Hvala ti!

Shandong Zhushi Pharmaceutical Group

Osoba za kontakt: zhangshuang

E-mail: zhangshuang616@gmail.com

Aplikacija za kokoši: 0086 13793011302


Hot Tags: nova maska ​​kn95, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like