Fabrika za jedankratnu kiruršku masku za lice ASTM F2100-2019 Level2

Visokokvalitetno jednokratna kirurška maska za lice ASTM F2100-2019 level2, Best-selling na tržištu sad-a i kanadskog tržišta i može učinkovito spriječiti COVID-19. Naširoko se koristi u bolnici & zdravstvu, Medical Consumable es & parmacy, beauty Salon on, food processing industrial Protective, daily use, itd.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

photobank (7)

Prema standardima i važnim tehničkim zahtjevima različitih medicinskih maski, medicinske zaštitne maske su primjenjive na zaštitu medicinskog osoblja i srodnog osoblja od dišnih respiratornih zaraznih bolesti sa visokim nivoom zaštite.

Medicinske kirurške maske su pogodan za osnovnu zaštitu medicinskog osoblja ili srodnog osoblja, kao i zaštitu od širenja krvi, tjelesnih tekućina i prskanja tokom invazivnih postupaka;

Zaštitni učinak običnih medicinskih maski na patogene mikroorganizme nije točan, pa se mogu koristiti za jedno vrijeme zdravstvene zaštite u običnim okruženjima, ili za blokiranje ili zaštitu čestica osim patogenih mikroorganizama, kao što je pelud.

36_ -


Način upotrebe:


Pokrijte usta i nos maskom i čvrsto ga pričvrstite da bi se umanjio jaz između lica i maske;


· Izbjegavajte dodirivanje maske pri upotrebi - oprati ruke sapunom i vodom ili sanitatorom za ruke na bazi alkohola nakon dodira maske, npr. za uklanjanje ili čišćenje maske;


· Zamijenite masku novom čistom i suhom nakon što postane vlažna ili vlažna;


· Ne maskiraj maske za višekratnu nule. Jednokratne maske treba odbaciti nakon svake upotrebe i odbaciti odmah nakon uklanjanja.


· Dok postoje alternative standardnim medicinskim maskama (kao što su pamučne maske, trake za glavu, papir za maske, i trake tkanine koje pokrivaju nos i usta), postoji nedostatak informacija o efikasnosti takvih materijala.


· Ako se koriste takvi alternativni štitovi, treba ih koristiti samo jednom, ili ako se koriste pamučne maske, treba ih temeljito očistiti nakon svake upotrebe (dakle na sobi temperaturi sa deterdžentom za domaćinstvo).

Treba ga ukloniti odmah nakon dojenja pacijenta.

Oprati ruke odmah nakon uklanjanja maske.


1

Informacije o proizvodu

Roba: Za kiruršku masku za kirurško lice astma F2100-2019 level2


Specifikacije: 17,5*9,5cm


Materijal : netkana , istopljena tkanina


Boje : plava


MOQ: 50000pcs


Ambalaža:10pcs/torba, 5bag/ kutija 24 kutija/kutija . ukupno 1200pieces / carton . Prihvati prilagođeno.

Pošiljka: u roku od 7 dana po prijema vašeg T/T

Ako ti treba ova maska, molim te, kontaktiraj me.

WhatsApp: +8617865028589

Email: lilyquan@cnzhushigroup.com

Hot Tags: tvornica za jedankratnu kiruršku masku lica astm f2100-2019 level2, proizvođač, tvornica, prilagođeno, besplatan uzorak
Visokokvalitetno jednokratna kirurška maska za lice ASTM F2100-2019 level2, Best-selling na tržištu sad-a i kanadskog tržišta i može učinkovito spriječiti COVID-19. Naširoko se koristi u bolnici & zdravstvu, Medical Consumable es & parmacy, beauty Salon on, food processing industrial Protective, daily use, itd.Maska za kirurško lice za kirurško lice ASTM F2100-2019 Level2

Upit

You Might Also Like