Jednokratni hirurški tip maske za lice

Proizvođači prevencije epidemijskih materijala prodaju direktno jednokratnu vrstu maske za lice
Chat Sada

Detalji o proizvodu

  

Shandong Zhushi farmaceutska grupa, Ltd, osnovana u 2003, i locirana u shanxian, Heze City, provinciji Shandong, Kina. S registriranim prijestolnica 500.000.000 Yuan, preko 5000 registriranih zaposlenika, a kompanija ima dvije moderne nauke i zdravstvene industrijske parkove, ukupnu oblast oko 380000m ², godišnju izlaznu vrijednost 3.000.000.000 Yuan.


Kompanija je usvojila skoro zahtjevne standarde za stvaranje savršenih proizvoda i položio je 13485 potvrda, certifikat i FDA certifikat koji je izdao britanski autoritet. Uspostavite sistem upravljanja kvalitetom prema ISO9001 i ISO13485 standardima, strogo regulirati proces proizvodnje, koristite CP, MSA, 5S i druge menadžerske koncepte za jačanje kontrole kvaliteta proizvoda, istovremeno imaju uvozne i izvozne licence, elektronske priključke i izlazne i kontrolne procedure za prijavu za preduzeća.


Nakon više od deset godina energijaznog razvoja, kompanija je formirala kolekciju proizvodnje i prodaja medicinskih naprava, deznekcije i sanitarnih proizvoda, polimera, kozmetike, zdravu hranu, istraživanja i razvoja bioloških reagensa, korporativnog upravljanja savjetovanja i obuke, privrede nekretnina, farmaceutskih transporta i farmaceutskih štamparija itd. Raznolikasta moderna kineska industrija se nakupi jezgro farmaceutske industrije.


Mi se iskreno radujemo saradnji s više stranih klijenata zasnovanih na međusobnim povlasticama i dugoročnom potencijalu.

微信图片_20200709201354

Naziv stavke

Amerièka maska za hirurgiju na licu LEVELIII

Stil

Zavoj na jednokratnu masku za lice

Materijal

Bubna/kravata, 3 sloja, | Unutrašnja tačka

Pakiranje veličine

Specifikacija: 17.5 cm * 9,5 cm,

10pcs/torba, 100 torbe/karton. Prihvatam prilagođene.

Veličina kartona

54cm * 41cm * 51.5 cm

Bfe

Iznad 99%

Aplikacija

Koristi se u bolnici i zdravstvu, medicinskim Konzumirnim i parmacima, kozmetici, fabrikom, industrijom za obradu hrane, svakodnevnom korištom, itd.

Potvrda

ISO 13485

Vrijeme isporuke

15-20 dana i sve do količine kupaca

Hot Tags: jednokratni hirurški tip maske za lice, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like