Kućno medicinsko dezinfekcijsko sredstvo

Dezinfekcija i sterilizacija široko se koriste u domovima, bolnicama, školama, aerodromima, stanicama i drugim mjestima.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

产品 (1)_副本

Parametri proizvoda

Dezinfekcija i sterilizacija. , Izbelite bijelu odjeću i tkanine kako biste pomogli uklanjanju tvrdokornih mrlja. Ispitivane od strane stručnih organizacija, u eksperimentalnim uslovima, 99,999% E. coli i Staphylococcus aureus može biti ubijeno. Široko se koristi u domovima, bolnicama, školama, aerodromima, stanicama i drugim mjestima.


1.Ne treba se koristiti na sljedećim materijalima: Svi metalni proizvodi poput aluminija, bakra, ugljičnog čelika i također se ne koriste na površini od svile, vune, najlona, kože i obojenih površina.


2. Samo za bijelu tkaninu, prvo je razrijedite i isprobajte na skrivenom mjestu, ne perite je originalnom otopinom.


3. Nosite gumene rukavice tokom upotrebe. Ako slučajno dotaknete kožu ili vam upadne u oči, odmah je isperite s puno vode.


4. Dezinfekcijsko sredstvo namijenjeno je samo za vanjsku upotrebu i ne smije se uzimati oralno. Ako ga slučajno progutate, odmah trebate piti veliku količinu mlijeka ili vode i na vrijeme ponijeti sa ovim proizvodom liječniku.


5.Ovaj proizvod mora biti zaštićen od svetlosti i toplote i čuvan na hladnom, tamnom mestu. Čuvajte izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.


6. Ne miješajte sa kiselim deterdžentom (kao što je sredstvo za čišćenje WC-a itd.).


7. Treba poduzeti mjere kao što su zaštita od sunca i zaštita od kiše tijekom prijevoza, izbjegavati naglavačke tokom utovara i istovara.


Hot Tags: kućno medicinsko dezinfekcijsko sredstvo, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti