Jednokratni set za aspiraciju ispljuvaka

Može se povezati sa vakuum sistemom negativnog pritiska ili opremom za usisavanje dišnih puteva ispljuvanom.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Komplet za aspiraciju ispljuvaka za jednokratnu upotrebu

struktura i performanse proizvoda:

Jednokratni aspirator za ispljuvak ispljuvaka (u daljnjem tekstu "komplet za aspirator sputuma") sastoji se od usisne cijevi, spojne cijevi, spoja (uključujući prekidač za kontrolu vakuuma), boce s ispljuvakom (opcija) i rukavice za inspekciju. Proizvod treba biti sterilan. Nakon sterilizacije plinom etilen oksida, preostala količina etilen oksida ne smije biti veća od 10 ug / g.

smjer za upotrebu:

1. Pripremite svu robu, stavite je na noćni ormarić, objasnite pacijentu slijedeći postupak i objasnite uporabu neke robe, kako bi pacijent mogao biti pripremljen;

2. Provjerite je li paket proizvoda netaknut, otvorite ga i stavite inspekcijske rukavice;

3. Provjerite ima li uređaj za usisavanje dobre performanse i ispravnu vezu. Prilagodite negativni pritisak u skladu sa stanjem pacijenta i viskoznošću ispljuvaka.

4. Klijentu okrenite glavu u stranu i lagano se nagnite prema natrag. Pacijenti Coma mogu otvoriti usta pacijenta jezikom koji smanjuje pritisak, a zatim će se cijev ispljuvaka umetnuti u grlo, kao što je cijev u koju je udahnuo pacijent biti umetnuta u traheja.Ako je pacijentova aspiracija ispljuvanog ispljuvaka otežana, može se umetnuti iz nosne šupljine (pacijenti s frakturom baze lubanje zabranjeni); Za pacijente s endotrahealnom intubacijom ili traheotomijom, cijev za aspiraciju sputuma može se umetnuti intubacijom ili kućištem.

5. Kada aspiracija ispljuva, cijev za aspiraciju sputuma izvlači se iz duboke i zakreće kako bi se uklonio ispljuvak. Spriječite fiksaciju mjesta ili gornjeg i donjeg umetanja usisa i oštetite sluznicu. Nakon izvlačenja ispusne cijevi ispljuvka, tretira se kao medicinski otpad.

6. Prije i nakon aspiracije ispljuvaka, udisanje kisika treba povećati, a svaka aspiracija ispljuvaka ne smije biti veća od 15 s (nosna i usna šupljina trebaju se očistiti nakon aspiracije sputuma). U isto vrijeme provjerite da li na sluznici nema oštećenja. Kompletni ispljuvak. aspiracija, izvucite cijev za aspiriranje ispljuvaka. Pacijenti s traheotomijom trebaju više pažnje posvetiti aseptičnoj operaciji;

7. Nakon što se utvrdi bilo koja fizička nepravilnost prije i nakon aspiracije ispljuvaka, ili pacijent pokaže simptome nelagode, operaciju treba odmah prekinuti.

Obaveštenje, opomena i podsetnik:

1. Ovaj proizvod koriste samo medicinske ustanove, a osoblje bez stručnog osposobljavanja nije dopušteno da ga koristi i koristi.

2. Ovaj je proizvod sterilni jednokratni proizvod i treba ga uništiti nakon upotrebe. Nakon što je pakovanje oštećeno ili procurilo, strogo je zabranjena upotreba.

3. Aspiracija ispljuvaka treba biti blaga i brza, ne više od 15 sekundi svaki put i ne više od 3 minute za kontinuirano usisavanje. Izvlačenje pritiska ne može biti preveliko, da ne ozlijedi sluznicu respiratornog trakta.

4. Tijekom procesa aspiracije ispljuvaka pažljivo su se pratili vitalni znakovi pacijenta. Cev za aspiriranje ispljuvaka upotrebljena je jednom i zaustavljena je na vrijeme kada su vitalni znakovi bili nestabilni.

5. Pacijentima na ventilatoru dodijeljeno je najmanje 5 udisaja kisika visoke koncentracije nakon aspiracije ispljuvakom. Pacijentima je dano 100% čistoga kisika 2 minute prije i nakon aspiracije ispljuvaka kako bi povećali svoj SPO2 (perkutano zasićenje krvi kisikom) na najviši mogući nivo do izbjegavajte jaku hipoksemiju tijekom aspiracije ispljuvaka.

6. Ako je ispljuvak ljepljiv i nije ga lako privući, može se ponovno privući ubrizgavanjem 5 ml normalne fiziološke otopine u endotrahealnu cijev.

7. Kada aspiracija ispljuvaka iz endotrahealne intubacije, odaberite odgovarajuću vrstu epruvete za aspiraciju sputuma (vanjski promjer cijevi za aspiraciju sputuma ne smije biti veći od 1/2 promjera endotrahealne intubacije ili endotrahealne cijevi) i obratite pažnju na stezanje kraja cijevi za aspiriranje ispljuvaka tijekom rada kako se ne bi skliznulo u endotrahealnu intubaciju.

8. Pažljivo aspirirajte ispljuvak u roku od pola sata nakon jela.

9. Zagovara se pravovremena aspiracija ispljuvka: naime, aspiracija ispljuvaka izvodi se kad se čuje ili se opazi da pacijenti imaju ispljuvak, a ne zagovara se redovita aspiracija ispljuvka da bi se smanjile komplikacije izazvane aspiracijom ispljuvaka i smanjila bolnost pacijenata.

10. Tečnost u boci za čuvanje sputuma ne sme prelaziti 2/3 boce.

11. Cev za aspiraciju sputuma ne sme biti u kontaktu sa parom anestetika i gasom.Hot Tags: jednokratni set za aspiraciju ispljuvaka, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like