Set za infuziju najbolji kvalitet i najjeftinija cijena za jedankratnu infuziju Set sa iglama Luer Slip/luer Lock

E-MAIL:lilyquan@cnzhushigroup.com [Glavna struktura] Ovaj proizvod se sastoji od zaštitnog poklopca ubodne iglice za začepanje boce, ubodne iglice za bocu, uvlake zraka sa filterom zraka i začepa (začepa možda nije uključen), tekući prolaz, Uređaj za dovod zraka (opcionalno), dropper, dropper Kanta, crijevo, regulator protoka, dijelovi za ubrizgavanje (opcionalno), precizni tekući filter, cjevovod, stezalica (opcionalno), konektor za vanjštinu, zaštitni poklopac konektora za konektor za konektor za konektor za konektor za konektor za konektor za konektor za infuziju za 10 minuta (opcionalno). [Performanse proizvoda] Vrh iglice je oštar; dijelovi su čvrsto povezani i nisu blokirani; brzina filtracije filtera za lijekove ne bi smjela biti manja od 90%: sterilizirana etilenim oksidom, sterilnim Primjenjivim odjelima: hitna, pedijatrija, kritična njega, akušerija i ginekologija , infuzija lijekova na visokom nivou, itd.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

1. Provjerite je li jedan paket kompletan prije upotrebe, je li paket oštećen. Ako pribor otpadne, a strani predmeti se nađu u paketu, zabranjeno je koristiti ih. 2. Nakon otvaranja paketa, molimo vas da ga odmah koristite; ovaj proizvod je samo za jedno vrijeme, molimo vas da ga uništite nakon upotrebe. 3. Ako je potrebno dodati lijek u dio za injekciju, dio za injekciju treba dezinficirati prije dodavanja lijeka. 4. Ovaj proizvod je steriliziran etilenim oksidom, sterilan je, nema izvor topline, i nema endotoksin. Period valjanosti je dvije godine. Zabranjeno je korištenje nakon razdoblja valjanosti. 5. Samo infuzija gravitacije; ovaj proizvod sadrži DEHP. 6. Kliničko medicinsko osoblje treba obratiti pažnju na njegovu moguću toksičnost za osobe visokog rizika (prepubescentne muškarce, trudnice i žene u laktatu), i pokušati odabrati alternative: zabranjeno je koristiti ovaj proizvod za neonatalne infuzije. 7. Ovaj proizvod nije pogodan za infuziju tekućina rastvorljivih u masti i lijekova kao što je masno mlijeko. 8. Informacije o kompatibilnosti lijekova: Prema podacima istraživanja u domovini i inostranstvu, kliničko medicinsko osoblje treba obratiti pažnju na interakciju PVC tubinga s infusovanim lijekovima i uzrokovati promjene lijekova. 9. Ovaj proizvod je zabranjeno koristiti za infuziju lijekova koji su nekompatibilni s PVC-om.


Hot Tags: infuzija set najbolji kvalitet i najjeftinija cijena za jedankratnu infuziju set sa igla luer slip /luer lock, proizvođač, tvornica, prilagođeno, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like