Zakrpa za grijanje za prostatitis

Zakrpe za grijanje prostate Opis proizvoda Olakšajte bol u nozi lumbalnu kiselinu uzrokovanu nedostatkom bubrega, kroničnog prostatitisa, hiperplazija prostate (MAST), a uzrok učestale mikturije, disurija, hitnost, urin nije mreža, podzdravstvena seksualna disfunkcija. -Prostata...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

00

opis proizvoda

Olakšava bol u nozi lumbalnu kiselinu uzrokovanu nedostatkom bubrega, hroničnim prostatitisom, hiperplazija prostate (MAST), i uzrokom česte mikturije, disurije, hitnosti, urina nije mreža, subzdravstvena seksualna disfunkcija.

 

-Zakrpa prostate je vrsta kineskog biljnog lijeka.

- Princip ljudske supkutane super penetracije jedinstvene kineske medicine.

-Koristi se za bolove u nozi struka uzrokovane nedostatkom bubrega, kroničnim prostatitisom, hiperplazijom prostate,

- Navikao na česte miktucije, disurija, hitnost, urin nije mreža, seksualna disfunkcija


Brzi detalji

 • Svojstva:Medicinski adheziv & materijal za šav

 • Tip:Medicinski adheziv

 • Ime brenda:ZA

 • Broj modela:Prostata

 • Mjesto porijekla:Shandong, Kina (kopno)

 • Naziv proizvoda:Gips prostate

 • Certifikat:CE/ISO13485/FDA

 • Boja:Bijela

 • Veličina:9*11cm*1pieces*3bags*120box/kutija

 • Primjena:bolest prostate

 • Feature:efficiency,Convenient,without side effect

 • Materijal:Far-infracrveni keramički prah, trajni magnetni kriška,

 • Pakiranje:Aluminijske plastične vrećice,350gWhite karton


Pakiranje i dostava

Detalji o pakiranju9*11cm*1pieces*3bags*120box/kutija
Aluminijske plastične kese,350gWhite karton
Surpport OEM usluga, OEM paket. OEM MOQ 40.000 komada
Gips prostate
Vrijeme isporuke7-30 dana


Opis proizvoda

 Prostate gips, magnetna i vruća terapija flaster za prostatitis

Aplikacija

Za pacijente sa hipertrofiju prostate, hiperplaziju prostate, prostatitis, i retenciju mokraće.

Opis

  Zakrpa prostate nasljeđuje i razvija tradicionalnu teoriju kineske medicine, te koristi aktivne supstance raznih prirodnih biljaka koje se izdvajaju trenutnom tehnologijom visoke nauke, tako da proizvod ima učtivost brzog cirkulacije krvi, regulacije živca i regulacije viscera, te time proizvod postiže cilj izlječivanja bolesti prostate.

Mehanizam proizvodaZakrpa prostate pripada tradicionalnom kineskom lijeku za mast za olakšavanje bolova, diureze, detumecence, dezinfekcije i anti-virusa. Zakrpa usvaja specijalno ljudsko tijelo potkožnog super jakog principa infiltracije, koji se direktno primenjuje na pupak pacijenta, a lek se direktno, brzo i ne prekida na prostatu sa bolešću, koja direktno omekša kapsulu, olakšuje retrakciju žlezda, olakšuje cirkulaciju krvi i efikasno reguliše živac i vizuezu ljudskih tela kroz efektivnu komponentu leka. , i time izliječiti bolest prostate na stereoskopski način. Pod dejstvom lijeka, svako tkivo sveobuhvatno realizira funkciju, koja postupno odugovlači otečene upale u krvi i oporavlja zdravo stanje ljudskih tijela. Opšti pacijenti sa simptomima pollakiurije, hitnost mokrenja, čekanje mokrenja i mucanja mokraćom i tako dalje mogu biti efikasno olakšani, pacijenti koji insistiraju na upotrebi proizvoda za 1-2 moljca mogu se osloboditi nervne nervne bolesti uzrokovane prostatitisom i hiperplazijama.

Karakteristike proizvoda

1 Visoka efikasnost

Nakon što se zakrpa prostate koristi 5-10 min, pokazuje se ucinknost, ublažena je otpornost uretra i simptomi pollakiurije i hitnosti mokrenja se ublažavaju nakon 3-5 dana, a snaga se evidentno oporavlja, a većina pacijenata se može riješiti nervancije uzrokovane prostatitisom i hiperplazijom.

2. Efekat je izdržljiv.

Ucinjenost proizvoda moze trajati 24h i oslobadja se bez prekida, sto izbjegava problem da pacijenti ne mogu insistirati na tome jer ga pacijenti trebaju koristiti ujutro, podne i popodne

3. Zgodno zaposlenje

Nakon što se nanese na pupak, proizvod može realizirati funkciju izlječivosti, koja je jednostavna i zgodna, štedi vrijeme, i lako se stiska

4. bez nuspojava.

Komponenta proizvoda usvaja tradicionalnu kinesku medicinu za vađenje tehnologije i tehnologije ekstrakcije biljaka, koja nema nikakve štete za ljudska tijela, te je prirodna metoda liječenja bez traume i boli, i opravdava nuspojavu uzrokovanu davanjem lijekova i injekcijom.

Pakiranje i isporuka

 

photobank (40)

 01


Lily quan

whatsapp:+8617865028589

email:lilyquan@cnzhushigroup.com
Hot Tags: grejanje za prostatitis, proizvođač, fabrika, prilagođeno, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like