Maca komprimovani slatkiš

Ima snažno tijelo, dobro njeguje, poboljšava plodnost, poboljšava spolnu funkciju, antidepresiju, anti-anemiju i druge učinke.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Maca sadrži visok sadržaj željeza i proteina i drugih hranjivih sastojaka, koji se mogu boriti protiv umora, povećati izdržljivost mišića i poboljšati funkciju imunološkog sistema, čineći tijelo zdravijim. Istovremeno, slatkiši od tableta maca mogu povećati spermu i poboljšati kvalitetu sperme i povećati plodnost.


Maca bomboni od tableta mogu brzo nadoknaditi fizičku snagu. To je zato što maca raste u neplodnom tlu, pa joj okoliš zahtijeva puno energije da bi preživjela. Maca bomboni sa tabletama mogu poboljšati kvalitet spavanja, regulirati endokrine, poboljšati zdravstveno stanje, povećati imunitet, ublažiti mentalni stres i ublažiti sindrom menopauze kod žena. Istodobno, slatkiši od tableta maca mogu poboljšati san, poboljšati pamćenje i spriječiti arteriosklerozu.


Maca bomboni od tableta mogu se žvakati direktno ili u vinu. Kada pijete, možete direktno dodati nekoliko komada bombona od tablete maca u čašu za vino, ali ne budite pohlepni. Maca može pomoći ženama da uravnoteže hormone kod žena i u osnovi olakšati stvaranje akni iz ženskih hormona u tijelu.Farmaceutska grupa proizvodi vlastite materijale za prevenciju epidemija, na bijeloj listi Ministarstva trgovine, izvozi u Evropu i Sjedinjene Države, CE, FDA, EAC certifikat i kompletne kvalifikacije


1. Medicinske (sterilisane) hirurške maske za jednokratnu upotrebu, medicinske maske, KN95, civilne maske, dječje maske


2. Zaštitna odjeća, izolaciona odjeća, PVC medicinske rukavice, lateks rukavice, nitrilne rukavice


3. 84 dezinficijensa, 75% alkoholnog dezinficijensa, gel za pranje ruku, pištolj za temperaturu čela


4. Rastopljena krpa, 90+, 95+, 99+, težina 25, 55, širina 175, 260


5. Medicinska maska ​​za lice, OEM OEMDirektna prodaja u tvornici, opskrba iz prve ruke, vanjska trgovina i domaća prodaja, profesionalna usluga, velike i male narudžbe


Dobrodošli u posjet tvornici. Menadžer Zhang 13793011302 (WeChat)

E-pošta: zhangshuang616@gmail.com

Whets aplikacija: 0086 13793011302

WeChat: +8613793011302

Telefon: +86 137 9301 1302


Hot Tags: maca komprimovani slatkiš, proizvođač, fabrika, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti