Parna maska za oči Com

Parna maska za oči, termo podloga, proizvođač / dobavljač zdravstvene zaštite u Kini, nudi jednokratnu parnu masku za oči, naljepnicu za ubrizgavanje insekata, Bugsaegis naljepnicu, grijanje tijela za tijelo i prirodno samo zagrijavanje i tako dalje.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

parna maska za oči com photobank (4)
Naziv proizvoda: parna maska za oči
Tkanina za materijale, željezo u prahu, vermikulit, aktivni ugalj, voda, sol
Merenje 18.5 * 8CM
Težina 12g + -2g
Trajanje 20-30 min
Prosečna temp. 40ºC
Pakovanje 240kom / kutija
Veličina kartona 50 * 27 * 18cm
OEM dostupan


Opis proizvoda:

Parna maska za oči sadrži termo podlogu koja generira pare, maska pruža ugodnu toplinu prekomjerno korištenim očima od cjelodnevnog rada. Parna maska za oči početak je novog običaja kojim moderni ljudi mogu ugrijati prekomjerno korištene oči kako bi se osjećali opušteno i ublažili takav stres. Termo jastučić neprekidno stvara umjerenu količinu pare na temperaturi od oko 40 stepeni Celzijusa. i duboko zagrijte oči i ublažite napetost u okolnim mišićima. Njegova prijatna toplina omotava se oko očiju i okolice na 5 do 10 minuta nakon nanošenja, oslobađajući korisnika od naprezanja tokom čitavog dana.

* Zrak koji se aktivira daje trenutno ugodnu toplinu i paru očima za ublažavanje umora i napetosti tokom cijelog dana, pospješuje cirkulaciju krvi, uklanja napetost očiju.
* Idealno rješenje za prekomjerno korištene oči
* Jednostavan za nošenje. Možete je koristiti u bilo koje vreme, pred spavanje, slobodno vreme, odlazak u podne, putovanje avionom ili vlakom,
vrijeme odmora u uredu itd.
* Prirodno samo grijanje
* Sigurno
* Instant, lako

Naše prednosti:

* Glavni nacrt odbora samoinvagrejućeg toplijeg industrijskog standarda u Kini sa strogim standardom i visokom kvalitetom sa CE, MSDS itd .;

* Devetogodišnje iskustvo u proizvodnji toplijeg grejanja;

* Konkurentna cena;

* Uzorak bez;

* Dobro radno okruženje i stabilan proizvodni kapacitet;

* Blizu luke Qingdao, brza dostava i odlična usluga;

* možete sami dizajnirati paket, na pakiranju možemo ispisati vaš LOGO, OEM i ODM su dobrodošli, direktna smo tvornica, pa vam možemo ponuditi najbolju cijenu


FAQ:
P: Kako je vaša kompanija?
O: Anlone je profesionalna fabrika za kućne proizvode kao što su apsorber vlage, samo grijanje ruku / tijela toplije, sredstvo za pranje veša, sredstvo za čišćenje odvoda, prirodno sredstvo za odbijanje insekata itd. Već 10 godina.
P: Koji je minimalni nalog?
O: 2160pcs za narudžbe bez posebnih zahtjeva, za OEM i ODM odredi minimalna narudžba će biti veća od 50.000pcs, jer je minimalna norma plastike potrebna za više od 50.000pcs, mogu se pregovarati.

P: Kako mogu dobiti uzorak za testiranje?
O: Možete li ponuditi uzorak besplatno, naknadu za teretni iznos pokriva vaš.

P: Gdje se nalazi vaša tvornica? Kako mogu da posjetim fabriku?
O: Naša tvornica nalazi se u gradu Qingdao, provincija Shandong, Kina. To je prekrasan grad na plaži, a poznat je i po pivu Qingdao i pivskom festivalu ljeti, dobrodošli ste nas posjetiti, sigurno će vam pokazati naše okoline sa našim zadovoljstvom.

P: Da li prihvatate inspekciju treće strane?
O: Da, jesmo.
P: A skladištenje i transport?
O: Treba ga čuvati u suhom i prozračnom skladištu. Budite oprezni da se držite podalje od vlage i topline; istovarite oprezno, kako ne bi došlo do oštećenja. Nadalje, treba ga čuvati odvojeno od otrovnih tvari.
P: Šta je s otpremom?
O: Imamo direktnu i jaku suradnju sa brodskom kompanijom, poput CMA, COSCO, EVERGREEN, MSC itd., Možete odabrati i svog špeditera.
P: Kako kontrolirate kvalitet?
O: Naša fabrika je opremljena profesionalnim tehničarima za kontrolu kvaliteta, naši inspektori uzimaju uzorak za testiranje svaka 2 sata kako bi se osigurala kvaliteta naše proizvodnje. Također prihvatamo BV, SGS ili bilo koju drugu inspekciju trećih strana.


Hot Tags: parna maska za oči com, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like