Herbal parna maska za oči

Ovaj je proizvod sastavljen od čistog prirodnog kineskog biljnog lijeka koji može ublažiti suhe oči, kisele oči i umor očiju.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

opis proizvoda

Parna maska za oči sadrži termo podlogu koja generira pare, maska pruža ugodnu toplinu prekomjerno korištenim očima od cjelodnevnog rada. Parna maska za oči početak je novog običaja kojim moderni ljudi mogu ugrijati prekomjerno korištene oči kako bi se osjećali opušteno i ublažili takav stres. Termo jastučić neprekidno stvara umjerenu količinu pare na temperaturi od oko 40 stepeni Celzijusa. i duboko zagrijte oči i ublažite napetost u okolnim mišićima. Njegova prijatna toplina omotava se oko očiju i okolice 5 do 10 minuta nakon nanošenja, oslobađajući korisnika od naprezanja tokom čitavog dana.

* Zrak koji se aktivira daje trenutačnu ugodnu toplinu i paru očima za ublažavanje umora i napetosti tokom čitavog dana, pospješuje cirkulaciju krvi, uklanja napetost očiju.
* Idealno rješenje za prekomjerno korištene oči
* Jednostavan za nošenje. Možete je koristiti u bilo koje vreme, pred spavanje, slobodno vreme, podnevni odmor, putovanje avionom ili vlakom,
vrijeme odmora u uredu itd.
* Prirodno samo grijanje
* Sigurno
* Instant, lako

Naziv proizvoda Maska za pare oko očiju
Tkanina za materijale, željezo u prahu, vermikulit, aktivni ugalj, voda, sol
Merenje 18.5 * 8CM
Težina 12g + -2g
Trajanje 20-30 min
Prosečna temp. 40ºC
Pakovanje 240kom / kutija
Veličina kartona 50 * 27 * 18cm
Dostupan OEM


Hot Tags: biljna parna maska za oči, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti