Maska za oči za uklanjanje umora

Maska za oči za uklanjanje umora

Učinak maske za oči: Maska za oči može prekriti svjetlost, eliminirati smetnje, pružiti ugodno okruženje za spavanje, ali također može pospješiti cirkulaciju krvi u očima, spriječiti i kruženje oko očiju, vrećice, poboljšati kvalitetu sna, dobar san pogoduje fizičkom i mentalno zdravlje
Chat Sada

Detalji o proizvodu


relieve-acid-eye-strain-and-steam-eye-mask47398534694

hot-selling-steam-warming-gentle-eye-mask15506520357

眼罩3

眼罩 (2)


Flaster za oči za nekoliko ljudi, to je vrsta esencijalnog članka u životu, njegov efekt može igrati veliku ulogu u malim kapljicama života, flaster za oči ima dvije vrste, jedna vrsta je imati vrećicu sa vodom, jedna vrsta je imaju svijetlu vreću s vodom, ove dvije vrste trebale bi vidjeti naviku svake osobe da bira.


Prvo, sjenčanje, lako spavanje. Sve što smo pokušali jer je sunce previše zasljepljujuće ili zato što je svjetlost prejako, čak i ako zatvorite oči, osjećat ćete se bijelo, što otežava zaspati. U ovom slučaju mogu se koristiti maskom za oči kako bih prekrila svjetlost i postigla efekat odlaska noću u san.


Drugo, može ukloniti naprezanje očiju. Ponekad čitamo knjige, gledamo računare ili se suočimo sa suncem predugo, što rezultira simptomima bolnih i kiselih očiju, pa vreću vode možemo koristiti za spavanje, kako bismo smanjili umor očiju.


Treće, može ukloniti oticanje oka. Kada smo svi tužni, plaknuti ćemo da iskašljamo ljutnju i ogorčenost, a tada ćemo otkriti da nam oči postaju otečene i crvene. U ovom trenutku možemo koristiti masku za oči s vrećicom s vodom, uzeti vrećicu s vodom za hlađenje, a zatim staviti masku za oči u vrećicu za vodu može ukloniti oticanje naših očiju.


Četvrto, možete koristiti led za raspršivanje toplote. Ako imamo visoku temperaturu, ili ako je naša tjelesna temperatura previsoka, možemo također staviti hladnu vrećicu na čelo za hlađenje.


Peto, može smanjiti bol. Kada dođe naše razdoblje, možemo podnijeti i toplinu za zagrijavanje vreće vode, koja se može primijeniti na naš trbuh, što može smanjiti nelagodu i bol tokom perioda.


公司照片

Shandong Zhushi Pharmaceutical Group


付款交货

Globalno dostupan za kupovinu i prilagođavanje


Osoba za kontakt: zhangshuang

E-mail: zhangshuang616@gmail.com

Aplikacija za kokoši: 0086 13793011302

WeChat: +8613793011302

Tel: +86 137 9301 1302Hot Tags: maska ​​za oči za uklanjanje umora, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti