Najbolja parna maska za oči

Računarski radnici, bolesti starenja očiju, neugodni simptomi
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Najbolja parna maska za oči

蒸汽眼罩

Uvod u proizvod:

sve više i više ljudi provodi većinu vremena ispred LCD-a u radnom i slobodnom vremenu, što uzrokuje puno problema s očima. Parna maska za oči razvijena je za one koji osjećaju umor od gledanja televizije i računala ili čitanja knjiga. Daće prezauzetim očima toplu parnu toplinu kako bi se osjećali opušteno i olakšali stres.

Termo jastučić proizvodi umjerenu količinu tople pare pri temperaturi od oko 40 ℃ za stalno i duboko zagrijavanje očiju i ublažavanje napetosti u okolnim mišićima. Njegova prijatna toplina omotava se oko očiju i okolice 5 do 10 minuta nakon nanošenja, oslobađajući korisnika od naprezanja tokom čitavog dana.

Funkcija:

1.Sooth oka za oči

2.Uvlaživanje, protiv bora, Uklonite tamni krug

3.Pomoćno za spavanje

1.Srednja temperatura od 40 can može trajati i do 25 minuta, može poboljšati cirkulaciju krvi za smanjenje umora očiju

2.Pomoćite boljem spavanju. Biramo kvalitetan pamučni materijal, lijepimo oči, oslobađanje može olakšati mozak nevers, pružiti ljudima opuštanje i dobro spavanje

3.Maska za oči oslobađa pare oko očiju i neka uživa vlažno

4.Koristite masku za oči koja može efikasno ukloniti očne bore, smanjiti tamne krugove i torbe za oči

5.Kontantna temperaturna maska za oči može pospješiti cirkulaciju krvi, ubrzati izlučivanje toksina

O nama


photobank (2)

1. Mi smo direktan proizvođač parne maske za oči, možemo ponuditi konkurentne cijene.

2. imamo profesionalno istraživanje i razvoj osoblja i dizajnerski tim, možemo pružiti različite materijale za registraciju, kao što su CE, ISO, FDA, GMP, BV certifikat.

3. Mi smo na ovom polju dugi niz godina, naša fabrika ima stroge QC i QA za reviziju naših proizvoda i garantiranje kvalitete svakog proizvoda.

4. Mi smo proizvođač s velikim proizvodnim kapacitetima za obećanje brze isporuke.贴剂产品03

Naša grupa osnovana je u julu 2005. godine, a nalazila se u provinciji Shan dong. Kolekcija medicinske opreme, bioloških dijagnostičkih reagensa, istraživanja i razvoja polimernih materijala, razvoja nekretnina, poslovne obuke za medicinsku opremu u jednoj od visokotehnoloških grupa preduzeća. Ukupni registrovani kapital je 100 miliona RMB koji ima više od 1.600 zaposlenih, godišnja vrednost proizvodnje je gotovo 500 miliona RMB. Naša kompanija razvila se u najveću bazu za proizvodnju medicinske opreme u Shan dongu. Radimo sa nizom poznatih farmaceutskih proizvoda kompanije za zajednički doprinos industriji medicinskih proizvoda.

Hot Tags: najbolja parna maska za oči, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like