Izolacijska jakna ex-factory

mekoća i sposobnost habanja. antistatička sredstva za sprečavanje i izoliranje prašine, čestica, alkohola, krvi, bakterija i virusa koja se široko koriste u zaštitnom području visoke klase u medicinskim, industrijskim, laboratorijskim,
Chat Sada

Detalji o proizvodu

隔离衣1

Značajke:


1. Koristi se za operacije prskanja boje, zaštitu od azbestne prašine, čišćenje, održavanje, medicinsku i drugu industriju.


2. Odjeća za brzo sušenje, reflektiranje, otpornost na vjetar, vodootporna, čista odjeća.


3. Napravljen je od prozračnog materijala za ugodnije postavljanje.


4. Proizvod je učinkovit protiv prašine i štetnih čestica. Spriječite opasne prskanje tekućine za industrijsko čišćenje, mehaničko održavanje vozila, pročišćavanje komunalnih otpadnih voda ili boje.


5. Fleksibilna marama za glavu. Elastičan u struku i do gležnjeva, prikladan za tijelo i lako se kreće na poslu.


Opis:


1. Odjeća za jednokratnu upotrebu pruža potpunu pokrivenost gornjeg dijela tijela tijekom laminiranja i brušenja, čuvajući prašinu i kemikalije od odjeće i dalje od vaše kože.


2. Prednji kaput s patentnim zatvaračem je lagan, hladan i udoban, što eliminira uobičajene izgovore za nošenje zaštitne odjeće.


3. Trodijelni dizajn haube omogućava bolji ukupni poklopac. Zaštitna odjeća otporna je na habanje i pruža sigurniju zaštitu na radu.


4.Konforni i praktični dvosmjerni patentni zatvarač, skraćuje vrijeme potrebno za nošenje, poboljšava vremensku efikasnost rada i može se više puta zalijepiti na prag, praktičan je i siguran.
Hot Tags: ex-factory izolacijska jakna, proizvođač, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like