ZS jednostruka upotreba intravenozna indwelling igla

[Opseg primjene] Ovaj proizvod se koristi za kontinuiranu infuziju u ljudski periferni vaskularni venski sistem. [Glavna struktura i performanse] Y-tip indwelling iglu uglavnom se sačinjava od iglice od nehohodnog čelika, Kateter (kanila), metalni klin, katetersko sedište (Y-tip), izolacijski utikač, sedište za iglu, dugi kateter (priključljiva cijev), dugo sedište za povezivanje katetera, heparin On se sačinjava od kapice, vijčane kapice, klizajuće stezne ploče i zaštitnog poklopca iglice. Cijev iglice indwelling igla treba biti napravljena od iglice od nehrdjajućeg čelika koja ispunjava zahtjeve GB/T18457-2001; materijal dijelova iglice za indwelling treba da odgovara odgovarajućim zahtjevima koji su navedeni u YY 0285. 1-2004. Primjenjiva odjeljenja: onkologija, pedijatrija, neurokirurgija, opće odjeljenje, CT soba, ambulanta i hitne slučajeve itd.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

_DSC0280

_DSC0272

_DSC0275


  1. Upotreba visokotlačanih špriceva u ovom proizvodu može uzrokovati curenje proizvoda ili oštećenje; izbjegavati korištenje škara tokom operacije.

  2. Ovaj proizvod je sterilan i bez pirogena prije nego što se ambalaža otvori ili ošteti; zabranjeno je koristiti ako je ambalaža oštećena i mokra; uništen je nakon upotrebe.

  3. Vrijeme indwelling ovog proizvoda ne prelazi 72 sata; broj uboda kapice heparina nije veći od 30 puta.

  4. Budite oprezni pri upotrebi lijekova koji imaju veću iritaciju vena (manitol, emulzija masti).

  5. Jednom kada se igla potpuno ili djelomično povuče, zabranjeno je ponovno umetanje; ovaj proizvod sadrži DEHP.

  6. Kliničko medicinsko osoblje treba obratiti pažnju na svoju moguću toksičnost za osobe visokog rizika (prepubescentne muškarce, trudnice i žene u laktacijama), te pokušati odabrati alternative: zabranjeno je koristiti ovaj proizvod za neonatalnu infuziju.

  7. Ovaj proizvod nije pogodan za infuziju tekućina rastvorljivih u masti i lijekova kao što je masno mlijeko.

  8. Informacije o kompatibilnosti lijekova: Prema podacima istraživanja u domovini i inostranstvu, kliničko medicinsko osoblje treba obratiti pažnju na interakciju između PVC tubinga i infusovanog lijeka, što može uzrokovati promjene lijekova.

  9. Ovaj proizvod je zabranjeno koristiti za infuziju lijekova koji su nekompatibilni sa PVC-om.Hot Tags: zs jednostruka upotreba intravenozna indwelling igla, proizvođač, fabrika, prilagođena, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like