Hlađenje Gel Patch za bebe

Isparavanje može oduzeti veliku količinu isparavanja. Općenito, jedan gram vode oduzeće 500 kalorija topline tokom isparavanja. Glavne komponente hlađenja Gel flaster su polimerni gel, polimerni gel je apsorbirao velike količine vode i imao bogatu viskoznost, kada se pričvrsti na glavu, a hladiće se tijekom sporog voda
Chat Sada

Detalji o proizvodu

rashladni gel flaster za bebe

8ea55af8d31f3c244dff14d9bfac660

opis proizvoda

Isparavanje može oduzeti veliku količinu isparavanja. Općenito, jedan gram vode oduzeće 500 kalorija topline tokom isparavanja. Glavne komponente hlađenja Gel flaster su polimerni gel, polimerni gel je apsorbirao velike količine vode i imao bogatu viskoznost, kada se pričvrsti na glavu, a hladiće se tijekom sporog voda


Struktura:

Sastoji se od potpornog sloja, sloja gela (sadrži medicinski gel, glicerol, vodu, mentol, ulje lavande, ulje eukaliptusa) i odličan sloj za oslobađanje, lako suzenje i praktičnost.


Glavni sastojci:

Sa aktivnim sastojcima kao što su mentol, borneol, ulje lavande, ulje eukaliptusa iznutra.


Primjenjivi opseg:

Primjenjivo je za fizičko smanjivanje lokalne temperature i sprečavanje vrućice, toplotnih konvulzija kako bi se efikasno zaštitio mozak. Može se koristiti za ublažavanje lokalnih bolova uzrokovanih traumom bez oštećenja. A može se koristiti i za smanjenje lokalne temperature akutne febrilnosti, glavobolje, zubobolje, traumatičnih ozljeda i izolacije. Budući da je svjež i osvježavajući, može se koristiti za ublažavanje učenja i rada od umora, bolova u automobilima, napornih i iscrpljenih vožnji itd.


usporedi:naša groznica drugi ' relativni zaključak
Aktivni sastojci sa aktivnim sastojcima kao što su mentol, borneol, ulje lavande, ulje eukaliptusa iznutra. samo mentol i voda Naša groznica jače deluje jače na hlađenje, ublažavanje glavobolje i osvežavanje.
materijala usvajaju materijale uvezene iz Južne Koreje obična netkana tkanina proizvod nema alergiju na koži na svoj kvalitetan materijal
PH vrijednost 5.5-7.5 6.5-8.5 njegova PH vrijednost bliža je vrijednosti ljudske
početni tack može zalijepiti 2 čelične kuglice lako padne njegovo efikasno vrijeme je zagarantovano jer nije lako pasti.
ostatak bez ostataka gel tvari prilikom ljuštenja sa očiglednim ostatkom nema štete za tijelo
validno vreme 6-8 sati 3-4 sata njegovo je efektivno vrijeme dvostruko duže od vremena ostalih
promijeniti boju naša groznica ne mijenja boju tijekom transpotacije na visokoj temperaturi mnogi drugi će promijeniti boju nakon dužeg transporta na moru i u vrućim kontejnerima naš Fever Pad je s ključnom tehnologijom kako bi se izbjegla promjena boje i problem smanjio tokom transportaO nama:

fotobanka (5) _ 副本

Naša grupa osnovana je u julu 2005. godine, a nalazila se u provinciji Shan dong. Kolekcija medicinske opreme, bioloških dijagnostičkih reagensa, istraživanja i razvoja polimernih materijala, razvoja nekretnina, poslovne obuke za medicinsku opremu u jednoj od visokotehnoloških grupa preduzeća. Ukupni registrovani kapital je 100 miliona RMB koji ima više od 1.600 zaposlenih, godišnja vrednost proizvodnje je gotovo 500 miliona RMB. Naša kompanija razvila se u najveću bazu za proizvodnju medicinske opreme u Shan dongu. Radimo sa nizom poznatih farmaceutskih proizvoda kompanije za zajednički doprinos industriji medicinskih proizvoda.

Hot Tags: patch gel za hlađenje za bebe, proizvođača, tvornicu, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like