2020 Nova zakrpa za hlađenje

Slika je 5 sa 12cm. Ista je veličina za djecu, odrasle i bebe. Naši proizvodi su pakiran sa slikama djece, koje se mogu preporučiti direktno djeci i bebama. Mogu ga koristiti i odrasli ili ih podržavaju porodice. Ovakvo pakovanje je naš novi dizajn i to je naš najsadniji proizvod u ovom trenutku.
Chat Sada

Detalji o proizvodu


[Ime proizvoda] Medicinski anti-groznica zakrpa
[Opis proizvoda] Sačinjava se od netkanog sloja tkanine, sloja gela, sloja polietilenog filma i drugih dijelova. Ne bi trebalo da sadrži sastojke koji izvrše farmakološke, imunološke ili metaboličke efekte.


[Namjena upotrebe] Koristi se za fizičku groznicu, fizioterapiju hladnim kompresom. Pogodan je za fizičko hlađenje kada se pojavi vrućica, a olakšava temperaturu, glavobolju, umor, razdražljivost i druge neugodne simptome uzrokovane prehladama. Koristi se samo za zatvorena mekana maramice.


[Mjere opreza i kontraidikcije] 1. Ne držite se rana, osjetljive kože, blizu očiju i usta; 2. Da bi održali efekat i higijenu, ne ponovo se primjećujte svakom komadu; 3. Novorođene bebe i djeca trebaju biti u odraslih Koristite pod vodstvom i nadzorom proizvoda; 4. Čuvati daleko od djece kako bi se spriječilo pogrešno i jelo od strane djece; 5. Ako se tokom upotrebe pojavi nelagoda ili crvenilo kože, on će nestati nakon zaustavljanja: 6. Ovaj proizvod je fizički proizvod, a groznica se nastavlja , Potrebno je primiti medicinski tretman.


[Metoda usage] 1. Otvorite paket, uklonite zaštitni film, i nanesite lenjivi sloj direktno na površinu potrebnog dijela;


2. Svaka naljepnice se može koristiti kontinuirano 4-8 sati, a učinak je bolji nakon hladnjače.


[Uslovi skladištenja i transporta] Zatvorena i uskladištena na cijevnoj temperaturi, efekat je bolji nakon rashlade: rukovati pažljivom tokom transporta.


Hot Tags: 2020 nova zakrpa za hlađenje, proizvođač, fabrika, prilagođena, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like